Trimite mesaj prin WhatsApp

Protectia datelor

Plata cu card sau sau rate prin card

Magazinul efitness.ro dispune pe langa plata prin ordin de plata sau plata la livrare, si de plata cu cardul sau in rate , pana la 6 rate fara dobanda.

In vederea platilor cu cardul sau in rate site-ul nostru colaboreaza cu mobilpay si oferim clientilor nostri un sistem securizat de plata cu cardul. 3D Secure inseamna o noua abordare globala a autentificarii cumparatorilor si vanzatorilor in tranzactii sigure. In momentul comenzii clientul este redirectionat catre site-ul bancii pe o pagina sigura, unde clientul introduce datele cardului pentru a putea face plata. Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD ( Maestro, daca au cod CVV/CV2).

Datele ce trebuiesc furnizate pentru a finaliza comanda : Numele posesorului cardului (ce trebuie sa fie acelasi cu numele din comanda), Codul cardului (16 cifre de pe partea din fata a cardului), Data expirarii cardului (afisata pe patea din fata a cardului), Codul CVV (ultimele 3 cifre de pe partea din spate a cardului).
Tranzactiile se vor efectua in lei, indiferent de moneda in care este cardul dvs. Pentru efectuarea tranzactiei pe site-ul nostru, nu se percepe niciun comision suplimentar. efitness.ro nu solicita si nu stocheaza nici un fel de detalii referitoare la cardul dumneavoastra.

Prelucrarea datelor cu caracter personal

Conform cerintelor Legii nr 677/2001 cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal, site-ul nostru are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra. SC Vlacov SRL ( efitness.ro) este inregistrata in Registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal sub numarul 12221.

Scopul colectarii datelor este de a informa clientii / utilizatori cu privire la situatia contului lor de pe efitness.ro, dar si pentru activitati de promovare, de marketing, de publicitate, administrative, de statistica si cercetare a pietei, de urmarire si monitorizare a vanzarilor si comportamentul utilizatorului. Prin completarea datelor dvs , va dati acordul ca SC Vlacov SRL sa poata folosi aceste date in scopurile mentionate mai sus. Fara a ne furniza datele respective, magazinul nostru nu va poate livra comanda si acest lucru va duce la anularea comenzii. SC Vlacov SRL poate furniza datele dvs cu caracter personal si altor companii (numai celor cu care are un raport de parteneriat), dar va garanteaza ca aceste date sunt pastrate in siguranta, si comunicate catre ei conform legii in vigoare. Colaboratorii nostri pot fi: companii de marketing, curierat (pentru a putea livra comanda), servicii de plata bancara (pentru ca dvs sa puteti face plata online cu cardul).

efitness nu promoveaza SPAM-ul, si orice utilizator care a furnizat adresa de email pentru a fi la curent cu campaniile noastre de promovare, poate cere stergerea acestora din baza noastra de date. Informatiile dumneavoastra cu caracter personal pot fi furnizate si catre Politie, Parchet sau Instantele judecatoresti si altor organe abilitate ale statului, in baza si in limitele prevederilor legale ca urmare a unor cereri expres formulate.