Trimite mesaj prin WhatsApp

Cum se livreaza?

Comanda plasata

Odata comanda plasata, aceasta va fi procesata de catre unul dintre operatorii nostri. Puteti obtine oricand informatii despre comanda dvs la telefon 0728155575 sau intrand in contul dvs, la sectiunea “comenzile mele”. Deasemenea daca doriti sa modificati sau anulati comanda va trebui sa ne contactati. Anularea sau modificarea comenzii se poate face numai inainte de predarea produselor al curier spre livreare.

Modalitati de livrare

Livrarea produselor se face prin curier rapid, iar la cererea dvs se pot ridica produsele personal din depozitele noastre ( valabil doar pt anumite produse ). Termenul mediu de livrare este de 1-2 zile lucratoare de la confirmarea comenzii. Taxa de curierat, in cazul in care transportul nu este gratuit, este comunicata inainte de finalizarea comenzii in dreptul “taxe transport”. In cazul in care localitatea de livrare se afla in afara ariei curierului, se poate percepe o taxa suplimentara, taxa fiind comunicata de operatorul nostru inainte de livrarea comenzii ( aceasta taxa va fi inclusa in taxa de transport finala ). Livrarea produselor se face doar pe teritoriul Romaniei.

Receptionarea produselor

La receptionarea produselor va rugam sa va asigurati ca nu exista deteriorari ale ambalajului, iar in cazul in care exista sa ne contactati pentru rezolvarea acestei situatii.
Daca cei de la curier va cer orice taxa in afara de rambursul cerut de noi va rugam sa nu platiti si sa ne contactati.
La achizitionarea de pe site-ul nostru puteti opta pentru “deschidere colet”, iar acest lucru va permite ca in momentul receptionarii produsului sa il puteti deschide in fata curierului.
Daca la receptionarea produsului (dupa plecarea curierului de la dvs) sesizati ca produsul prezinta anumite deteriorari ( de ex carcasa platic sparta ), aveti un termen de 3 zile lucratoare de la data primirii lui, in care sa ne comunicati acest aspect pentru rezolvarea (inlocuirea unde este cazul) situatiei. Depasirea acestui termen ne confirma ca produsul primit este in regula si conform cu ceea ce ati comandat.