Trimite mesaj prin WhatsApp

Termeni si conditii

Conditii de utilizare


Folosirea sau comandarea produselor prin intermediu acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos, indiferent daca respectiva comanda este facuta online, telefonic, pe mail sau pe chat. Recomandam citirea cu atentie a acestora. Proprietarul are dreptul de a modifica orice prevedere fara o notificare ulterioara, dar pentru client sunt valabili intotdeauna termenii si conditiile de la data inregistrarii comenzii in sistem.


Dreptul de autor


Reproducerea, distribuirea sau publicarea sub orice forma a continutului materialelor prezentate pe acest site (text, grafica, logo-uri, butoane, imagini, cod sursa si software), de catre orice persoana fizica sau juridica este interzisa. Expretfitness.ro detine dreptul de autor asupra intregului continut de pe acest site dar si a imaginilor folosite. Pentru orice sesizare sau raportare a incalcarii dreptului de autor ne puteti contacta pe adresa contact@efitness.ro.


Datele clientului


Autentificarea, actualizarea, pastrarea confidentialitatii si a protectiei datelor personale si a parolei de acces pe site-ul efitness.ro ii revine utilizatorului. Dumneavoastra sunteti direct raspunzator pentru a restrictiona accesul altor persoane la calculatorul pe care il folositi pentru accesul pe contul eftness.ro.


Prelucrarea datelor cu caracter personal


Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, SC Vlacov SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra.
Prin completarea datelor dvs. in formularul de comanda, de creare de cont, si/sau de completare pe site a acestor date, declarati ca acceptati neconditionat ca datele dvs. personale sa fie incluse in baza de date a SC Vlacov SRL, si va dati acordul ca toate aceste date personale sa fie stocate, utilizate si prelucrate de catre SC Vlacov SRL si colaboratorii acestora pentru desfasurarea sau/si derularea de catre SC Vlacov SRL si colaboratorii acestora de activitati cum ar fi: activitati comerciale, de promovare a produselor si serviciilor, de publicitate, de media, de marketing, de statistica, de urmarire si monitorizare a vanzarilor si comportamentul consumatorului. De asemenea, va dati acordul ca aceste date personale sa poate fi transferate (cedate) de catre SC Vlacov SRL atat colaboratorilor sai.
Scopul colectarii datelor este: informarea utilizatorilor (vizitatorilor) / clientilor (Cumparatorilor) privind situatia contului lor, informarea utilizatorilor/clientilor privind evolutia si starea comenzilor, evaluarea produselor si serviciilor oferite, activitati comerciale, de promovare a produselor si serviciilor, de publicitate, de media, de marketing, de statistica, de urmarire si monitorizare a vanzarilor si comportamentul consumatorului.
Prin citirea "Termenilor si Conditiilor" de pe site, ati luat la cunostinta faptul ca va sunt garantate drepturile prevazute de lege, respectiv dreptul de informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de se adresa justitiei in caz de incalcare a drepturilor sale garantate de Legea 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date. Totodata, aveti dreptul de a va opune prelucrarii datelor dvs. personale si de a solicita stergerea totala sau partiala a acestora.
SC Vlacov SRL oate notifica utilizatorii/clientii privind ofertele curente prin newsletter, si poate trimite felicitari sau cupoane cadou cat si alte mesaje speciale.
Orice utilizator/vizitator/client care a furnizat explicit adresa sa de email si alte date catre SC Vlacov SRL poate solicita oricand stergerea acestora din baza noastra de date.
Informatiile dumneavoastra cu caracter personal pot fi furnizate si catre Parchet, Politie, Instantele judecatoresti si altor organe abilitate ale statului, in baza si in limitele prevederilor legale si ca urmare a unor cereri expres formulate.


Livrare, facturare si plati


Termenul de livrare obisnuit este intre 1 si 3 zile, insa acesta poate varia in functie produs si disponibilitatea acestuia. Pentru a va livra comanda acesta trebuie sa fie de minim 200 lei. In cazul in care alegeti plata prin OP sau card bancar, termenul de livrare se va masura din momentul dovedirii platii, dupa intrarea banilor in contul efitness.ro. Mentionam ca in cazul comenzilor ce depasesc 2000 lei va trebui platit un avans prin OP.
Transportul produselor ce beneficiaza de "transport gratuit", sau taxa afisata pe site ca si taxa de transport, este valabila doar daca livrarea acestor produse se face in localitatile ce fac parte din aria urgent curier. Deasemenea, in cazul in care clientul face retur produsului achizitionat, acesta va plati atat tansportul retur cat si transportul tur, acordat initial gratuit (benefitiati de transport gratuit doar daca produsul este achizitionat si nereturnat).
In cazul in care la sosirea coletului observati ca pachetul dumneavoastra este avariat sau desigilat va rugam sa-l refuzati (mentionand motivul refuzului pe borderoul de livrare) si sa ne contactati in cel mai scurt timp pentru remedierea problemei. Orice defect sau neconformitate a produsului cu cel comandat se notifica vanzatorului in scris in termen de 48 ore , altfel se considera ca produsul este 100% conform cu cel comandat. Solicitari ulterioare nu se i-au in considerare.
Factura pentru produsele comandate va fi trimisa odata cu produsul (produsele). Chitanta pentru valoare achitata este emisa de curier. Mentionam ca in conformitate cu codul fiscal art. 155 semnarea si stampilarea facturilor nu sunt obligatorii.
Conform politicilor curieratelor la coletele ce depasesc 25 kg, sau nu pot fi duse de o persoana, va trebui ca agentul curierului sa fie ajutat pentru a putea duce coletul de la masina la usa clientului.
Produsele sunt livrate prin curier, sigilate in ambalajul original, iar montajul produselor revine clinetului, si se va efectua urmarind manualul de montare/utilizare al produsului.


Garantie si Retur


Toate produsele cumparate de pe site-ul eftness.ro beneficiaza de garantia practicata de furnizorul fiecarei marci in parte (afisata la fiecare produs), cu respectarea prevederilor legale in vigoare. Fiecare produs va fi insotit de certificatul de garantie al producatorului, care asigura direct sau prin reprezentantii sai service autorizat pentru produsul respectiv. Pentru a beneficia de garantie trebuie sa pastrati cutia originala si toate accesoriile. Confirmarea comenzii de catre vanzator se face telefonic sau electronic (e-mail). Termenii si conditiile generale de vanzare vor sta la baza Contractului ( factura ) astfel incheiat, in completarea acestora fiind Certificatul de Garantie emis de catre Vanzator sau un furnizor al acestuia. In cazul in care un produs nu mai poate fi reparat, clientului i se va returna valoarea produsului ( valoarea platita de catre client, indiferent ce valoarea are produsul in momentul returului ) mai putin taxele de transport.
Returul produselor se supune OUG 34/2014 :
"Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 15 zile calendaristice de la primirea produsului."
Produsul poate fi returnat numai daca este in conditiile in care a fost primit, inclusiv ambalajul, accesoriile si consumabilele aferente, adica acestea sa nu prezinte sub nici o forma semne de uzura sau consum, softul sa nu fi fost modificat sau adaugate noi softuri. Dorinta de returnare a produselor se face numai in scris. Cheltuielile de transport, vor fi suportate de client iar rambursarea contravalorii produsului se va face in cel mult 30 de zile de la primirea coletului, prin transfer bancar. Daca produsul este returnat intr-o stare in care nu permite revinderea, ne rezervam dreptul de a refuza returul sau de a solicita o taxa ( intre 10% si 50% ) pentru readucerea in stadiul initial (daca este posibil) sau, la optiunea clientului, ii vom reexpedia produsul, pe cheltuiala acestuia.


Litigii


Orice litigiu aparut intre Clienti si Proprietar va fi rezolvat prin cale amiabila. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane. In momentul efectuarii unei comenzi on line, Clientul declara ca a luat cunostinta si este intru totul de acord cu cele mentionate mai sus.