Trimite mesaj prin WhatsApp
Despre noi...

efitness.ro este un site, specializat in fitness, creat pentru dvs. Echipa noastra este la dispozitia dvs, prin intermediul telefonului, chatului sau emailului, pentru a va oferi informatii si a va indruma in vedere achizitionarii produselor care sa se muleze pe dorintele si necesitatile dvs, punand la dispozitia dvs o varietate de filtre pentru a facilita navigarea catre produsul dorit.

efitness.ro va ofera o gama diversificata de : benzi de alergare; benzi de alergat magnetice; benzi de alergat mecanice; biciclete fitness; biciclete medicinale; bicilete eliptice, biciclete ergometrice; aparate de masaj; aparate multifunctionale; aparate de vaslit; bare si greutati de diferite marimi; gantere; steppere; banci de exercitii si multe alte accesorii.

Echipa noastra este pregatita sa raspunda tuturor solicitarilor dvs, in vederea gasirea solutiilor optime..

Noi oferim clientilor nostri o gama variata de produse si echipamente fitness cu un raport calitate-pret foarte bun accesibile oricarui client. Alegand efitness puteti beneficia de consiliere gratuita in alegerea produsului pe care urmeaza sa-l achizitionati fiind intotdeauna la dispozitia dumneavoastra pentru orice intrebare legata de produsele noastre. Am reusit sa adunam langa noi clienti multumiti care revin datorita faptului ca suntem implicati ,de incredere ,promti si seriosi in ceea ce facem .Va oferim informatii utile despre toate produsele noastre, cum sa le folositi si care va avantajeaza cel mai mult.

Pentru ca ne dorim ca toti clientii nostri sa fie satisfacuti am modelat site-ul din punct de vedere al continutului si al usurintei de navigare astfel incat oricine sa poata ajunge la produsul dorit. Alegandu-ne va dam posibilitatea de a economisi timp si bani oferindu-va livrarea la domiciliu prin curier, la preturi foarte avantajoase (unele produse ai chiar transportul gratuit).